دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

دیدار نخست وزیر پیشین عراق با امیرعبداللهیان

نخست وزیر پیشین عراق که سرگرم دیدار از کشورمان است با وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه خصوصا آخرین تحولات در عراق و همچنین موضوعات مهم منطقه به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشین عراق که سرگرم دیدار از کشورمان است شامگاه یکشنبه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه خصوصا آخرین تحولات در عراق و همچنین موضوعات مهم منطقه به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار مراتب خرسندی جمهوری اسلامی ایران از تلاش های رهبران عراقی بویژه شخصیت هایی همانند عادل عبدالمهدی در حفظ وحدت ملی عراق و به نتیجه رسیدن تلاش ها در پارلمان این کشور که منجر به انتخاب رییس جمهور جدید و همچنین مکلف شدن نخست وزیر برای معرفی دولت جدید شد را اعلام کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام مجدد حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم عراق و با ابراز رضایت از سطح مناسبات دو کشور در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی، تلاش دو کشور برای ارتقای روابط، متناسب با ظرفیت های گسترده موجود خصوصا در بخش همکاری های اقتصادی را مورد تاکید قرار داد.

 

عادل عبدالمهدی نیز در این دیدار با تشریح اوضاع داخلی عراق دیدگاه های خود در خصوص موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی را بیان کرد.

 

طرفین همچنین در این دیدار آخرین وضعیت گفتگو برای رفع تحریم و روند گفتگوهای عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار دادند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار